"Путін - х*йло!": Латвійські вболівальники заспівали про президента РФ, незважаючи на санкції УЄФА (відео)

У суботу, 18 листопада, у рамках кваліфікації чемпіонату Європи збірна Латвії зустрічалася з національною командою Хорватії, повідомляють Патріоти України.

На перших хвилинах гості здобули перевагу у два голи, яку й утримали до фінального свистка. Незважаючи на незадовільний результат, латвійські вболівальники підтримували своїх гравців протягом усього поєдинку.

Фанати також не забули передати послання президенту Російської Федерації Володимиру Путіну. Наприкінці першого тайму вболівальники виконали знамениту пісню: «Путін х*йло!».

Нагадаємо, що в жовтні Федерація футболу Литви була оштрафована за нецензурну кричалку на адресу Путіна.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...