"Путін х**ло": У Тбілісі специфічно підготувалися до Дня перемоги (фото, відео)

9 травня вийшло у Грузії колоритним і різним на думки.

9 травня у Тбілісі. Фото: соцмережі.

У Грузії на 9 травня пройшли відразу чотири акції, серед яких були два "Безсмертних полки" та антирадянська "Putin Khuylo". У Telegram-каналі Миколи Левшіця йдеться, що на антипутінському заході учасники несли фото вбитого Арчила Татунашвілі, "НАТО наш вибір", передають Патріоти України.

Четверта акція проходила під гаслом "Ні" геноциду!". Люди вийшли з фотографіями вбитих після революції грузин. За словами автора, 9 травня вийшло колоритним і різним на думки.

У свою чергу "Грані.ру" повідомляє, що акції проходили мирно, сутичок не було. А представників "Безсмертного полку" в парк Ваке не пропустила поліція, тому що радянські символи заборонені.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...