"Путін - найкращий президент": Кіркоров подякував Х..йлу за "стабільність"

Російський співак Філіп Кіркоров, який також має звання народного артиста України, назвав президента Російської Федерації Володимира Путіна найкращим. Пропагандистський пост виконавець опублікував на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Він присвятив його виправдовуванню позиції глави держави-агресора з приводу придушення масових акцій на підтримку опозиціонера Олексія Навального. "Мужність істинного лідера – не ховатися за спинами підлітків і детей. Вчора була принизлива провокація. Своїми закликами людей підвели до порушення закону, не замислюючись про наслідки їхніх доль", – написав Кіркоров.

"Нерозумно очікувати, що ведмідь буде добродушним песиком, закидаючи його сніжками та вчиняючи погроми. Ми живемо у вільній країні, де кожен має право на свою думку, і публічно підтримати свого президента – це лише крихітна подяка за впевненість у завтрашньому дні. Путін – найкращий президент", – додав він і розмістив на своїй сторінці портрет російського лідера.

За таку позицію фанати Кіркорова розкритикували його і назвали підлабузником, а колишня дружина Алла Пугачова навіть відписалася.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...