"Путін наказ дав, сказав "все пох*р": Російський окупант розповів, як вбиває та грабує мирне населення в Україні

Російський окупант розповів дружині, як вбиває українських дітей та жінок. За його словами, Путін наказав вбивати всіх, що чинить спротив. Про це він розповів у телефонній розмові, яку вдалося перехопити, передають Патріоти України.

Зокрема, загарбник заявив, що вбив маленьку дівчинку, яка у магазині іграшок наставила дитячий пістолет на окупантів. "Путін же наказ дав, сказав: все пох*р, каже, на мирне населення. Взагалі, хто чинить опір типу, нах*р, без розмов", - каже окупант.

Крім того, загарбник потішив дружину тим, що "милосердний" Путін за вбивства українських дітей нагороджує своє військо спрощеною процедурою вступу у будь-який навчальний заклад РФ.

Окупант зізнався, росіяни займаються грабежем та мародерство в Україні. Зокрема, він особисто пограбував один з будинків. Тепер сім'я російського вбивці зможе розрахуватися з боргами.

"Ми, коротше, в будинок пробралися. Думаємо, може зброя є чи ще щось. Ох*ріли, скільки там мотлоху. Так що ми сьогодні нормально сходили. Все нормально, погасимо твій борг", - каже окупант.

Загарбник каже, що командування очікує за "недільку, максимум дві" захопити Україну. Командування наказало спалити усі шеврони, зокрема й з прізвищами, щоб ідентифікувати тіла ліквідованих окупантів було складніше.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.