"Путін не знає, що ми так живемо": Показове відео із глибинки Росії

У мережі з'явилося показове відео з Росії, там пенсіонерка свято вірить в те, що президент Володимир Путін не знає про розруху і злидні в країні. Про це повідомили у спільноті "Йошкін Крот" в соцмережі, передають Патріоти України.

"Наш казковий Путін править країною вже майже 21 рік. Газ, нафта та інші природні ресурси - під контролем його не менше казкових друзів, які розбагатіли так, що і арабським шейхам не снилося. Але ось прості росіяни, які живуть в старих хатах без тепла і зручностей, причинно-наслідкових зв'язків вважають за краще не помічати", - йдеться в повідомленні.

На відео жінка каже, що "Путін не знає, що ми так живемо". На запитання автора ролика, за кого пенсіонерка голосувала на виборах, та сказала, що за Путіна.

Замість живої людини - аватар: У МЗС незвична ШІ-представниця (відео)

середа, 1 травень 2024, 16:56

Міністерство закордонних справ України вперше в історії створило з використанням технологій штучного інтелекту цифрову особу, яка офіційно коментуватиме консульську інформацію для ЗМІ. Про це повідомляє прессслужба відомства, передають Патріоти України...

Виплати українським біженцям у Польщі можуть скасувати: Чого очікувати далі

середа, 1 травень 2024, 16:30

Уряд Польщі ухвалив проєкт змін до закону про допомогу українським біженцям, зокрема прив’язування соціальних виплат до навчання українських дітей у польських школах. Цей законопроєкт також передбачає законність перебування громадян України, яким присв...