"Путін обробляє Лукашенка": У МВС не відкидають ймовірність вторгнення Білорусі в Україну

Говорити, що Білорусь відмовилась від війни на боці Росії проти України наразі не можливо. Про це він сказав радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі інформаційного телемарафону, передають Патріоти України.

"Відкидати можливість вторгнення Білорусі не можна. Обробка Лукашенка продовжується. Путін обробляє Лукашенка, щоб той вступив у бойові дії. Його народ – білоруси – не хочуть воювати і це чітко зрозуміло. В принципі говорити, що Білорусь відмовилась від війни не можливо. Але те, що Лукашенко пробує петляти - це теж позитив для нас. Ми очікуємо і готові до цього наступу, готові на Волині, готові на Житомирщині", - зазначив Денисенко. Він підкреслив, що Україна розуміє, що така вірогідність є, тому до цього готується.

20 березня у Міноборони України заявили, що зафіксовано ознаки підготовки збройних сил Республіки Білорусь до прямого вторгнення на територію України (залучення білоруських військ до збройної агресії РФ проти нашої країни). У Генштабі ЗСУ при цьому заявили, що існує велика загроза наступу Республіки Білорусь на Волинському напрямку. Вчора Міністерство оборони Білорусі заявило, що відводить своїх десантників від українського кордону.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...