Путін подвоює ставки, але програє: Чому Захід не може визнати, що Україна перемагає, - автор The Atlantic

Аналітики і коментатори неохоче заявляють, що російське вторгнення в Україну заблоковано і що війна зайшла в глухий кут. Швидше за все, правда в тому, що українці перемагають. Про це пише у свій статті автор The Atlantic Еліот А. Коен, передають Патріоти України.

Він нагадав, що на початку війни експерти припускали швидку і рішучу перемогу росіян. Потім заявляли, що солдати РФ зупиняться, зроблять висновки з помилок і перегрупуються. Тепер вони схиляються до думки, що все ще може змінитися, адже кількісні показники все ще на користь Росії. Однак, впевнений Коен, прогнози цих аналітиків зазнають невдачі.

За його словами, експерти з військової справи ігнорують досягнутий з 2014 року українською армією прогрес, зокрема, завдяки підтримці США, Британії та Канади. Автор зазначає, що тепер ЗСУ демонструють не тільки вмотивованість і здатність, а й тактичні вміння.

Як йдеться у статті The Atlantic, війна в Україні звернула увагу на людський вимір. Російський сержантський корпус слабкий і корумпований, це призводить до поразки. Автор звертає увагу на військову допомогу Україні - щодня надходять тисячі одиниць сучасної зброї.

"Немає загальнодоступних свідчень того, що росіяни могли перегрупуватися і поповнити запаси у великих масштабах; є багато свідчень зворотного. Якщо українці продовжать перемагати, ми можемо побачити більш помітні розвали російських частин і, можливо, масові капітуляції і дезертирство. На жаль, російські військові також будуть гарячково подвоювати ставку на те, що у них добре виходить — бомбардування міст і вбивства мирних жителів", - підсумував Коен.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...