Путін таки хворий: Капітан ВМС США розповів, яку небезпеку несе свавілля глави Кремля

Президент РФ Володимир Путін, як "людина з КДБшними мізками", робить все, що йому заманеться, і йому все сходить з рук. Про це заявив капітан 1-го рангу ВМС США у відставці Гаррі Табах в інтерв'ю Роксані Руно в програмі "Все по бєспрєдєлу" на Апостроф TV, передають Патріоти України.

Експерт назвав Володимира Путіна "бєспрєдєльщиком", який не несе відповідальності за свої вчинки. За словами Гаррі Табаха, вихідці з КДБ - небезпечні, і президент Володимир Путін може почати нову війну. Більше того, як попередив капітан ВМС США, президент РФ продовжить розвивати п'яту колону в Україні з метою розвалу нашої країни.

"Ви кажете, він - бєспрєдєльщик. Тому що йому все сходить (з рук - Ред.). Якщо все сходить людині, особливо з КДБшними мізками, він буде творити, що творило НКВД, що творило СС... Він взагалі хворий, я вважаю. Вони (вихідці зі спецслужб - Ред.) небезпечні, і він (Путін - Ред.) може почати війну. Він говорить і про ядерну війну ... Я думаю, що він не людина лобової атаки, він все буде робити нишком, він буде тут (в Україні - Ред.) розвивати вашу п'яту колону. Грошей не шкодуватиме, грошей тепер у нього дуже багато. І він хоче розколу вашої країни. І хоче розколу моєї країни, у нього це дуже добре виходить", - підсумував Гаррі Табах в ефірі Апостроф TV.

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...