Путін таки "кинув": Російські лікарі поскаржилися, що їм не виплатили "бойові" за роботу на Донбасі (відео)

Російські лікарі зізналися, що вони брали участь у збройному конфлікті на Донбасі і незаконно перетинали кордон України. Відповідне відео опублікував офіцер ЗСУ Сергій Нещадим, передають Патріоти України.

На відео російські медики протестують проти того, що з 2014 року їм не виплатили так звані “бойові” гроші за роботу на тимчасово окупованих територіях Донбасу. Відповідний мітинг відбувся в місті Гуково Ростовської області.

“Ми вивозили поранених з території України, під бомбардуванням. Так, швидка допомога, фельдшери, лікарі, які штопали. Страх втратили керівники наші!”, – обурюються росіяни. Одна з жінок поскаржилася на те, що в її зміну привезли 19 осіб із західної України і за роботу нічого не заплатили.


Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...