"Путін вас роз***.... Ку*ва українська": У Польщі двоє п'яних негідників напали на заробітчанку з трьома дітьми

У польському місті Ополе на автобусній зупинці Wiosenna-Prószkowska чоловік та жінка напали на 45-річну українку, яка поверталася з прогулянки з трьома дітьми віком 8, 10 і 13 років. Про це розповідає видання Nowa Trybuna Opolska.

Видання розказує, що невідомі чоловік та жінк віком 25-27 років почули, що мати розмовляла зі своїми дітьми українською. Тоді пара підійшла і почала чіплятися до них та ображати.

Газета пише: "Ці люди поводилися агресивно і не давали українцям пройти додому, перегородивши дорогу. Вони кричали - Хіба ви українці? Путін вас роз***". Ви приїхали сюди за програмою Родина 500+, Ку**а українська".

Українка викликала поліцію. Тим часом агресивно налаштована пара, яка на деякий час зайшла в магазин, вийшла звідти і чоловік показав українцям середній палець. Крім того, він вигукнув "Слава Путіну" та "До біса Україну". Далі вони сіли в автобус.

Про інцидент поінформували прокуратуру. Тепер нападників шукають правоохоронці, їм загрожує до трьох років позбавлення волі за образу за національною ознакою.

Жінка розповіла журналістам, що вже 20 років приїздить до Польщі де працює прибиральнице. Діти приїхали до мами на канукули.

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...