Путін зі скрепами їй дорожче: У Москві мати написала донос на власну доньку, яка підтримала Україну, - росЗМІ

У Очаково-Матвіївському районі Москви мати посварилася з донькою через те, що та підтримувала Україну. Після цього жінка написала на свою дитину донос, повідомляє російське медіа "Оберержно, Москва".

58 річна Тетяна Б мала "політичну сварку із донькою".

"Жінки сильно посперечалися через російьско-українські відносини. Тетяна підтримувала Росію, а її донька - Україну", - пише медіа.

Тетяна стверджує, що під час сварки дійшло до прямих погроз, і тепер вона побоюється за власне життя. Нібито донька погрожувала вбити матіп за те, що та підтримує так звану "спеціальну військову операцію".

З такою заявою Тетяна звернулася до поліції. "Зараз родину перевіряють", - зазначено в повідомленні.

Василь Ломаченко здобув дострокову перемогу: відео потужного нокауту

неділя, 12 травень 2024, 12:59

У неділю, 12 травня, український боксер Василь Ломаченко яскраво нокаутував австралійця Джорджа Камбососа та завоював вакантний пояс чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі, повідомляють Патріоти України. Поєдинок в австралійському місті Перт закін...

Кара небесна? Росія продовжує йти під воду - в одній з областей затоплено сотні будинків

неділя, 12 травень 2024, 12:23

У країні-агресорці РФ через паводки в Омській області прорвало дамбу. Про це пишуть росЗМІ. Губернатор Омської області Віталій Хоценко повідомив, що вранці, 11 травня, рівень води в річках Іртиш, Ішим, Туй зростає. "Загроза затоплення населених пунктів...