"До Хабаровська нехай летить, там йому цю ручку кудись засунуть": Путіна висміяли за нове відео

Президент Росії Володимир Путін на робочій нараді покрутив ручку, яка лежала на столі. Відео моменту опублікував у Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, передають Патріоти України.

"Путін розкрутив ручку, яку півтора місяці тому кинув. Чекаємо топ Яндекса!" – пожартував він. В кінці травня "Кремлевский пул РИА" в Twitter оприлюднив відео, як Путін кидає на стіл схожу ручку.

Користувачі мережі висміяли такі "новини" від російських журналістів. "Ну був там один президент сусідньої держави, так той скінчив тим, що ручку ламав. Так що ждемс", "Новини ідіота, для ідіотів, про ідіота", "До Хабаровська нехай летить, там йому цю ручку дещо куди засунуть..." – пишуть у коментарях.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...