Путініст Газманов "підстрелив" рибу і розлютив зоозахисників (фото)

Російський співак Олег Газманов розлютив зоозахисників. Путініст похвалився риболовлею. Він заявив, що "підстрелив" щуку, проте його радість розділили не всі, зазначають Патріоти України.

"Народ, збулася моя мрія. Ось, мені подарували рогатку, з якої можна було підстрелити було рибу. І будь ласка, щука. Підмосковна щука найкраща і найсмачніша в світі!"- заявив співак.

Він позував на камеру, стоячи з рибою і "рогаткою" в руках. Путініст щиро радів. Однак проти нього швидко ополчилися російські зоозахисники. Як виявилося, Газманов використовував для "стрільби" заборонене знаряддя. Такі "рогатки" не можна застосовувати в Московській області, зазначила зоозахисниця Маргарита Лупунчук.

"Існує 166 закон... У Московській області заборонено ловити щуку, довжина якої перевищує 32 сантиметри. Коли ви її зловили, її потрібно відпустити, а якщо у вас колюче знаряддя, що від неї залишиться? Якщо хочеться ловити рогаткою, потрібно це робити на платних водоймах, де господар розводить рибу і може дозволяти такий вид видобутку", - зазначила вона.

Однак чи притягнуть Газманова до відповідальності - невідомо. Цілком можливо, що російські "правоохоронці" просто закриють очі на вчинок співака, адже він вважається улюбленцем Кремля.


Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...