Путінські "патріоти" були в шоці: Шнуров заспівав про згорілу Москву в Лужниках на день міста (відео)

У суботу, 10 вересня, скандальний гурт "Ленінград" виступив на концерті в Лужниках на честь 875-річчя російської столиці. Привітати місто з його днем народження лідер колективу Сергій Шнуров вирішив провокаційною піснею про повністю згорілу Москву і її мешканців, у тому числі й Володимира Путіна. Фрагмент із виступу артиста поширили різні Telegrаm-канали, передають Патріоти України.

Російські пропагандисти та Z-патріоти обурюються через витівку зірки і сподіваються, що його притягнуть до кримінальної відповідальності. Текст композиції, яку "Ленінград" випустили ще в далекому 2012 році, справді досить сміливий: "Вчера приснился сон прекрасный / Москва сгорела целиком / Пожар на площади на Красной / И тлеет бывший Избирком / Никто не выжил – все сгорели / Все Pussy, Путин и Собчак / И у стены кремлевской ели / Горели ох**нно так".

Чому Шнуров, який то їздить під час повномасштабної війни до окупованого країною-агресором Луганська, то випускає кліп під неоднозначною назвою "Нет **йне", вирішив у день міста виконати такий трек – невідомо. Сам музикант прокоментував : "Я добре знаю закони та розумію, про що співати можна, а про що – не можна".

РосЗМІ вже встигли написати про те, що глядачі на концерті були обурені "підбурюванням" з боку артиста. Хоча, як можна побачити на відео, народ весело підспівував "Ленінграду" і танцював під "згорілу Москву".

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...