Путівку подарував благодійний фонд: На Дніпропетровщині дитина потонула в перший день відпочинку в таборі

Мати загиблого уточнила, що відправила сина на автобусі до табору вранці, а вже ввечері їй подзвонили і повідомили про те, що трапилося.

У Дніпропетровській області семирічний хлопчик потонув в озері під час відпочинку в таборі, передають Патріоти України.

Дитина не вміла плавати, проте її все одно допустили до водойми. Мати загиблого уточнила, що відправила сина на автобусі до табору вранці, а вже ввечері їй подзвонили і повідомили про те, що трапилося. "Коли вона мені сказала, що дитина потонула, я думала, що збожеволію. Я ним жила, на руках носила, порошинки здувала, а тепер дитини моєї немає", – сказала Людмила.

Жінка розповіла, що жила з сином в гуртожитку і сама виховувала його. До неї прийшли з благодійного фонду і запропонували допомогу. Спочатку це були заняття з учителем і психологом, а потім – безкоштовне оздоровлення в наметовому таборі на п'ять днів.

Мати загиблого зазначила, що її син не вмів плавати і в таборі про це знали. Там їй відповіли, що вожата відвернулася на дві хвилини, і дитина за цей час зникла з поля зору. Правоохоронці почали розслідування і вже провели обшуки в фонді.

Дитина втопилася під час купання в озері.

"Це неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей. Є певна інформація, що одночасно в водоймі знаходилося багато дітей", – зазначила прес-секретарка Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області Анна Старчевська.

Джерело: ТСН.ua

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...