"Путин - красавчик": Блогерка з Дніпра потрапила у базу "Миротворця"

Блогерка з Дніпра Анна Алхім потрапила у базу "Миротворця" через свої скандальні висловлювання. Раніше Алхім ствердно відповіла на запитання, чи Володимир Путін є красунчиком, нагадують Патріоти України.

Блогерці інкримінують заперечення російської агресії, антиукраїнську пропаганду та участь в актах гуманітарної агресії проти України. Сама Алхім вже прокоментувала свою появу у "Миротворці". Блогерка зауважила, що краще б це був список Forbes.

"Миротворець – це від слова мир чи творець", – розмірковує Алхім.

Скандал з Алхім: головне

  • Ще у 2020 році блогерка Алхім розповіла, що маска в інстаграмі запитала у неї, чи Путін – красунчик. Блогерка відповіла ствердно, і це обурило українців.
  • Згодом Алхім опублікувала відео, у якому заявила, що нібито не бачить потреби вибачатися за свою заяву. За словами Алхім, її засуджують нібито тільки "недопатріоти".
  • Окрім того, блогерка розповіла, що начебто допомагала воїнам з АТО, однак не афішувала цього, бо робила добру справу "для себе".
  • Свій виступ Алхім підсумувала словами: "я не знаю нікого крутішого, аніж Путін, і нікого впливовішого, аніж Путін".

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...