"Путинская стабильность": Відео, яке треба переглянути усім, хто схотів стати громадянином РФ

Справжня "імперія" царя Путіна - це тотальна нерівність, це диктатура силовиків, свавілля олігархів і злиденне існування чесних трудівників.

Нещодавно Інтернет облетіло вельми показове відео, на якому відображені жахливі кадри з російської лікарні, розміщеної у Свердловській області. Лікар з багаторічним стажем не змогла стримати сліз перед телекамерою і повідала про злиденне існування і свою зарплату в 11 000 рублів, передають Патріоти України.

Повідомляється, що через нестерпні умови роботи у доктора і її колег з'явилися дуже серйозні проблеми зі здоров'ям. Також жінка продемонструвала, в яких жахливих умовах в цій лікарні утримуються пацієнти. Хочеться звернутися до жителів непідконтрольною території Донбасу, та й підконтрольної теж, щоб вони дуже уважно подивилися дане відео і відчули себе в повному сенсі цього слова "громадянами Росії". Справа в тому, що путінська РФ - це не та "скрепна і могутня" держава, яку так ретельно піарять підконтрольні владі Кремля журналісти і блогери.

Справжня "імперія" царя Путіна - це якраз подушки, які смердять сечею і кров'ю, це тотальна нерівність класів, це диктатура силовиків, свавілля олігархів і злиденне існування чесних трудівників. Про це, до речі, говорить і опозиційний російський політик Олексій Навальний, який опублікував згаданий відеоматеріал на своїх ресурсах. Він підкреслює, що можновладці в Росії купують дорогі яхти і літаки і катають на них своїх коханок. А в цей час звичайні росіяни утримуються в антисанітарних умовах. І міністр охорони здоров'я, виступаючи по ТБ, нічтоже сумняшеся заявляє, що, мовляв, "у нас в Росії еталонна охорона здоров'я!".

Свого часу, агітуючи донеччан і луганчан йти на референдум, Путін і компанія через підконтрольні ЗМІ обіцяли, що цей регіон повинен возз'єднатися з Росією - і заживе приспівуючи. Частину Донбасу російські силовики і підконтрольні їм сепаратисти захопили. І що ми там бачимо? Голод, розруху, безробіття і злидні, а також диктат "управлінців", який з кожним роком стає все жорсткіше. Замість обіцяного приєднання до РФ - дві невизнані "республіки". Замість "Швейцарії на Донбасі" - бандитський анклав, який охрестили "Лугандонієй".

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...