Пиляв тіло і пив, навіть гостей приводив: Моторошні подробиці вбивства професором студентки в Росії (фото, відео)

В процесі розчленування чоловікові не раз ставало погано і він випивав. Саме тому, як розповів затриманий, він впав у воду, коли хотів втопити останки в річці.

Студентка із Санкт-Петербурга (РФ) Анастасія Єщенко, яку розчленував викладач історії Олег Соколов, була вбита з дрібнокаліберного обрізу ще в четвер, 7 листопада. Сталося це в квартирі вченого на набережній Мойки, 82, передає Telegram-канал "Підйом", передають Патріоти України.

Про те, як загинула 24-річна дівчина, історик розповів на допиті. Мотив, за його заявою, – ревнощі. При цьому на наступний день після вбивства вчений приймав у гостях друзів. Тіло було заховане й вони нічого не помітили.

Позбутися трупа Соколов вирішив по частинах і купив для цього пилу. В процесі розчленування чоловікові не раз ставало погано і він випивав. Саме тому, як розповів затриманий, він впав у воду, коли хотів втопити останки в річці.

Потім викладач планував накласти на себе руки, для чого поклав у кишеню передсмертну записку, передає НТВ у Telegram. Історик хотів вчинити суїцид у Петропавлівській фортеці, на очах у городян і туристів.


В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...