Пили горілку: З'явилися деталі загадкової смерті далекобійників у Миколаєві (фото)

Від підроблених спиртних напоїв гинуть тисячі українців.

Двоє водіїв вантажних автомобілів загинули і ще троє потрапили до лікарні через отруєння фальшивою горілкою, яку вживали у придорожньому кафе "Садиба" в Миколаєві. Такий висновок можна зробити з матеріалів справи, які потрапили у розпорядження журналістів від джерела в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

В ході огляду загиблих експерти не виявили жодних тілесних ушкоджень. На парковці, що розташована за будівлею кафе, у сміттєвому баку правоохоронці виявили кілька пластикових пляшок і одну скляну з-під мінеральної води, в яких була рідина з характерним запахом етилового спирту.

У ході проведення огляду кафетерію на Одеському шосе, 88 було виявлено та вилучено:

  • 4 порожні пляшки з етикетками "Прайм";
  • 5 пластикових пляшок ємністю 5 л з речовиною білого кольору із характерним запахом етилового спирту;
  • спиртні напої в асортименті в кількості 121 пляшок.

За словами свідків, далекобійники попрямували до кафетерію, де замовили собі їжу і горілку. Пізніше один з них пішов на парковку, а ти двоє, хто залишився, замовили собі ще одну пляшку. Після розпиття спиртних напоїв дві людини вирушили на парковку, але дорогою вирішили зайти до магазину, де випили ще по 150 грамів горілки.

Після цього один з водіїв відчув нездужання, тому другий допоміг йому дістатися до машини і вирушив до своєї вантажівки, де і знепритомнів. Пізніше він отямився в лікарні, де дізнався про смерть колег.

У свою чергу, свідок з кафе "Садиба" уточнює, що близько 20:00 невідомий увійшов до закладу, замовив горілку "Немирів". Пізніше він нібито заснув за столом. Коли до чоловіка підійшли, щоб розбудити, стало зрозуміло, що йому зле. Медики констатували смерть.

За даним фактом триває досудове розслідування, вживаються заходи, спрямовані на встановлення обставин вчинення кримінального злочину. Зазначимо, що подібні випадки є результатом лібералізації санітарних норм і правил продажу алкоголю, а також через відсутність належного контролю над підприємцями. В результаті від підроблених спиртних напоїв гинуть тисячі українців.

Джерело: Обозреватель

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...