"Пишаюся моєю дружиною": Чоловік Світоліної назвав причини успішного виступу українки на Вімблдоні

Французький тенісист Гаель Монфіс поділився враженнями від гри своєї дружини Еліни Світоліної на турнірі Великого шолома. Коханий українки зізнався, що захоплений і гордий своєю дружиною. За словами Монфіса, він із задоволенням спостерігав за грою іменитої тенісистки, передають Патріоти України.

«Пишаюся і надихаюся Еліною. Пишаюся своєю дружиною. Скільки праці вона доклала, щоб бути на такому рівні. Скільки в неї було дисципліни.

Був вражений її силою, ментальним настроєм у деяких матчах, щоб повернути їх на свою користь, а потім перейти до наступного матчу — я був гордий і натхненний нею. Ось чому зараз відчуваю себе чемпіоном. Це був дивовижний місяць для мене, спостерігав, як моя дружина грає фантастично.

Також добре провів час зі своєю донькою, тож просто сповнений енергії і дуже хочу, щоб усе було добре під час мого туру", — сказав Монфіс в інтерв'ю Tennis Majors.

Зазначимо, що Гаель та Еліна одружилися влітку 2021 року. Пара виховує доньку Скай.

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...