Пишуть, Сергій Притула бив колишню дружину, але сам він і Юлія Притула голосно з цього сміються - що взагалі відбувається

Вибори в Україні - період, коли ми дізнаємося про найстрашніші гріхи кандидатів. Їм згадують невиконані обіцянки, приписують борги, злодійство та навіть відверте насильство, передають Патріоти України.

Так, в жовтні низка українських ЗМІ з сумнівною репутацією поширила нібито інтерв'ю Юлії Притули - колишньої дружини шоумена та кандидата на пост мера Києва Сергія Притули, яка раптом вирішила розповісти про жорстокість колишнього чоловіка.

В інтерв'ю Юлія нібито зізнається, що її колишній чоловік ніколи не вживав наркотиків, випивав рідко, але був схиблений на грошах, що з роками призвело до насильства в родині. Але якщо розібратися, вся ця історія - черговий фейк, над яким, до речі, вже сміються сам Сергій та Юлія Притули.

"[Сергій] вважав, що без грошей щастя не буде і спокою теж, - нібито розповіла в бесіді з журналістами колишня дружина шоумена. - Майже всі розмови зводилися до цього. Перший раз він ударив мене, коли я звільнилася з одного підробітку. Сильно вдарив, я впала. На наступний ранок вибачився і пояснив, що в нашому становищі потрібно триматися за будь-яку роботу".

Юлія Притула нібито терпіла подібні витівки чоловіка, але з часом він знайшов "багату, успішну" наречену і покинув її з сином. "З одного боку [я була] рада, з іншого плакала, тому що втратила роки поруч з неадекватною людиною", - додали в інтерв'ю.

Примітно, що в кінці інтерв'ю жінці нібито задають питання, чи підтримає вона колишнього чоловіка на майбутніх виборах, на що слідує відповідь: "Боже збав. На вибори я взагалі не піду, але якби голосувала, то швидше за Кличка - він хоча б справжній чоловік, який не підніме руку на жінку. А мій колишній чоловік побоїться здачі дати, зате слабку жінку, рідну дружину поб'є без проблем".

Окремі цитати одразу ж розійшлися по сторінках так званих ЗМІ та соцмереж. Що правда, стосовно соцмереж є щонайменше одна велика нестиковка. Юлія Притула відкрито підтримує колишнього чоловіка на виборах, про що свідчить навіть тематична аватарка. Разом з цим риторичним здається і те питання, чому жінка кілька років приховувала факт домашнього насильства, і раптом вирішила вилити душу за тиждень до виборів.

Почитавши інтерв'ю, фоловери Сергія Притули в Instagram також зажадали від нього коментарів, на що шоумен описав епізоди, які йому та його колишній дружині сподобалися найбільше: "Найбільше з колишньою дружиною ми поржали з того, що я, як сказано у тій статті, нібито нею, не купував їй нормальної кави, а тільки розчинну, - згадав Притула. - А ще наливав "Коблево" в пляшки з-під іспанського вина".

У листуванні з фоловерами Притула згадав, що боротися з подібними фейками вкрай важко, так як на інтернет до суду не подаси.

У 2008 році Юлія Притула народила первістка - сина Дмитра. Пізніше пара вирішила розлучитися, і в 2015 році шоумен одружився вдруге. Його дружиною стала співробітниця Нового каналу Катерина Сопельник. Влітку 2017 року в родині Притула народилася дочка Соломія.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...