"Пив тільки солодку воду": У Тернополі батько морив голодом 11-річну дитину з глухотою (фото)

У Тернополі поліція спільно з працівниками соціальних служб вилучили з родини 11-річну дитину з глухотою. Як розповіли у пресслужбі поліції Тернопільської області, хлопчик жив в таких страшних умовах, що зрадів, коли його повезли в реабілітаційний центр, передають Патріоти України.

"Голодного хлопчика, який жив в моторошних умовах антисанітарії виявили під час рейду на вулиці 15 Квітня. У квартирі було дуже брудно, скрізь валялося сміття", - йдеться в повідомленні. Батько хлопчика знаходився вдома, але з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Мама померла кілька років тому, і чоловік самостійно виховував сина.

"У дитини порушення слуху, він погано чує і говорить. Він розповів поліції, що в квартирі часто відбуваються вечірки, приходять чужі люди, які шумлять, вживають алкоголь і курять. 11-річна дитина зізналася, що вже дві доби нічого не їла, а пила тільки залишки солодкої води", - зазначили правоохоронці. Як повідомили поліцейські, вони прийняли рішення вилучити дитину з сім'ї, і хлопчик цю новину прийняв радісно.

"З урахуванням на з'ясовані обставини, поліцейські не змогли далі залишити дитину за адресою проживання. Вони, разом з працівниками соціальних служб, оформили всі необхідні документи для негайного вилучення дитини з сім'ї. Дитина зраділа такому рішенню, швидко зібрала речі і разом з патрульними поїхала до Тернопільського центру соціальної реабілітації дітей", - сказано в повідомленні.

Дуже хотів до армії?: На Тернопільщині чоловік із відстрочкою від мобілізації розбив двері ТЦК

неділя, 8 вересень 2024, 14:28

Чоловік, що має відстрочку від мобілізації, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, розбив склопакет дверей Тернопільського обласного ТЦК та СП, намагаючись у такий спосіб приєднатися до Збройних сил України. Про це повідомив Тернопільський обласни...

З нагоди 40-річчя шлюбу: Порошенко привітав дружину та показав фото з весілля

неділя, 8 вересень 2024, 13:28

П'ятий президент України Петро Порошенко у неділю, 8 вересня, привітав свою дружину Марину Порошенко з 40-ю річницею шлюбу і показав фото з їхнього весілля. Про це експрезидент написав на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. "Ми з Ма...