Пиво, сигарети і дихлофос: Мережу шокували кадри з дитячого оздоровчого табору в Одесі (фото)

У мережі з'явилися моторошні умови в одному з оздоровчих таборів, який знаходиться у жвавому районі Одеси. Поліція там виявила пиво, сигарети і дихлофос, а також повну антисанітарію. Про це розповів в. о. начальника відділу ювенальної превенції Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитро Ревун на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Він також зазначив, що сушка спідньої білизни була на брудній підлозі, упереміш зі сміттям і шкарпетками. Також фасад будівлі знаходиться в аварійному стані, плити якого можуть впасти на голови дітям. У будівлі є відкриті розетки і багато чого ще.

Дитячий оздоровчий табір в Одесі (фото: facebook.com/Дмитро Ревун)

"Батьки несуть відповідальність за своїх дітей, тому вивчення умов проживання дітей - їх обов'язок. Власники оздоровчих закладів під виглядом карантину можуть забороняти вхід на територію табору батькам", - зазначив Дмитро.

Користувачі мережі шоковані таким станом дитячого табору.

  • Чомусь зовсім не викликає подиву;
  • В Сергіївці майже кожен дитячий "табір" такий. Обличчя держави і справжня "любов" до дітей;
  • Просто жесть;
  • Як цей дитячий оздоровчий табір відкрили? Куди дивиться місцева влада??? Цікаво, а яка вартість путівки в цей табір??? Впевнена, що більшість там оздоровлюється дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування!!! Як взагалі таке може бути??? Де ми живемо??? Чому у нашої держави таке ставлення до дітей???
  • Ще у 2000-х 3 роки поспіль відправляла свою дочку в Сергіївку, картина там була така ж. Вона дуже сильно опиралася, але мотивація була - вода. Як виявилося, ні води, ні лікування, ні оздоровлення не було. Нічого не змінюється..

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...