Рабство по-кропивницькому: Африканські футболісти українського клубу скаржаться, що їм не платять зарплату та не годують

У поліцію хлопці звертатися бояться, адже думають, що правоохоронці все розкажуть президенту футбольного клубу.

Футболісти кропивницького "Олімпіка". Фото: cbn.com.ua.

Гравці футбольного клубу "Олімпік" з міста Кропивницький поскаржилися на керівництво команди. За їх словами, їм не платять зарплати та не годують. Тож футболісти змушені просити грошей у своїх родичів, повідомляють Патріоти України.

Загалом у кропивницькому "Олімпіку" виступають гравці з п'яти африканських країн – Кот-д'Івуару, Сенегалу, Гани, Гамбії та Нігерії. За словами гравця "Олімпіка" Стіва Куассі, у Кропивницькому він живе два роки. Він навіть показав контракт, в якому вказана його зарплата – 4200 гривень. Однак цих грошей він жодного разу не отримав.

"Ми не хотіли підіймати ці проблеми, які вже тривають два роки, але в нас немає вибору. У нас проблеми з їжею, медициною, у нас немає грошей взагалі. Як можна тренуватися, виступати в чемпіонаті, якщо немає нормального харчування? Наш тренер Юрій Кевліч обіцяв нам, що якщо ми добре гратимемо, то нас помітять і заберуть у відомі українські футбольні клуби. Ми багато разів зверталися до нього, але тренер каже, що якщо нас щось не влаштовує, він радить повертатися до Африки. Ми зібралися розповісти про наші проблеми, щоб нам допомогли їх вирішити. Я буду боротися за справедливість", – заявив Стів Куассі.

На питання про те, що сьогодні їли футболісти, вони заявили, що лише снідали. Та й взагалі харчуються лише один раз в день. Гроші на прожиття вони змушені просити у своїх родичів.
У поліцію хлопці звертатися бояться, адже думають, що правоохоронці все розкажуть президенту футбольного клубу. За їхніми словами, всіх іноземних футболістів Юрій Кєвліч особисто знайшов у Facebook і запросив грати у Кропивницький. Для прикладу їм показав фото атрибутики ФК "Зірка" і сказав, що в них буде те саме.

У сотні разів далі від Сонця ніж Земля: Науковці з'ясували, що в Сонячній системі існує ще одна планета

субота, 20 квітень 2024, 9:23

Вчені стверджують, що їм вдалося виявити нові докази того, що в Сонячній системі існує дев'ята планета. Про це пише Independent. Автори нового дослідження тепер стверджують, що їм вдалося виявити ще більше доказів того, що дев'ята планета все ж існує н...

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...