"Раби в квадраті": Популярний український телеведучий розповів, чому ще більше розчарувався у білорусах

Український ведучий Анатолій Анатоліч відреагував на сьогоднішній масований ракетний удар і розповів, чому ще більше розчарувався у Білорусі. Про це він повідомив у InstaStories, передають Патріоти України.

Зокрема, шоумен розповів, що прокинувся від свистів ворожих ракет, а також закликав українців не нехтувати сигналами повітряної тривоги і відразу прямувати в укриття. "Сподіваюся, що наша ППО спрацює! Сподіваюся, що ви всі в безпеці. Я думав, що ми вже й так ненавидимо цих покидьків, але ні, можна ще більше", – сказав він.

При цьому Анатолій Анатоліч додав, що перебуває у Вишгороді Київської області і бачив, як кілька ракет летіли з боку Білорусі."Білоруси зн ову довели, що це нація рабів. Але якщо росіяни – це раби з бабками, то ті просто раби в квадраті. Ось усе, що стало зрозумілим про білорусів. Але нічого, ми тримаємось", – підсумував ведучий.

"Давайте без цього": В Одесі вигнали відвідувачку бізнес-заходу за прохання перейти на українську

неділя, 16 червень 2024, 19:29

В Одесі спалахнув мовний скандал через бізнес-захід, на якому одна з відвідувачок зробила зауваження щодо російської мови спілкування: вона висловила прохання до спікера говорити українською, на що її вивели з зали. Про це дівчина розповіла на своїй ст...

"Ви ще молоді, живіть": Екснардеп розповів подробиці про загибель комбата ОУН Коханівського та його останні слова

неділя, 16 червень 2024, 18:15

На Харківщині, під Вовчанськом, 10 червня загинув командир батальйону ОУН Микола Коханівський із позивним "Буревій". Він був на війні проти Росії від перших днів вторгнення – 2014 року. Екснардеп Семен Семенченко на своїй сторінці у Facebook розповів п...