"Рада, что в нашей стране такого нет!": Дружина Пєскова виступила проти чоловіків у художній гімнастиці, але її висміяли в мережі

Тетяна Навка.

Російська олімпійська чемпіонка Тетяна Навка зробила скандальну заяву про виступи чоловіків у художній гімнастиці. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram дружина Дмитра Пєскова опублікувала фрагмент одного з виступів, передають Патріоти України.

У своєму коментарі до ролика колишня фігуристка заявила, що у неї "культурний шок". Вона також висловила надію на те, що подібних змагань не буде в Росії, і нарвалася на уїдливі коментарі на свою адресу.

"Щаслива, що в нашій країні такого немає і, сподіваюся, ніколи не буде. Чоловіче залишиться чоловічим, а жіноче жіночим! І мої діти ніколи не побачать таке і не вважатимуть, що це норма. Хто ж виросте в західному суспільстві з такими тенденціями?! Куди заведе їх цей шлях, і чомусь я впевнена, що в результаті їх чекає глухий кут...", – написала дружина прессекретаря Володимира Путіна.

Тетяну Навку обурила чоловіча художня гімнастика.Користувачі соцмережі у відповідь зазначили, що безліч жінок беруть участь у видах спорту, які раніше вважалися суто чоловічими.

Навку підкололи словами про Пєскова.Навка нарвалася на їдкі коментарі."Слухати засудження від людини з великою аудиторією, яка поводиться як бабусі біля під'їзду, які засуджують молодь, досить дивно", "Не відразу сприйняли бокс для жінок, над бабою за кермом досі сміються в анекдотах", "Тобто на Кіркорові в пір'ї і стразах із перуками ви нормально росли, а тут шоковані танцівником у стразах? Не будьте ханжами", "А жінка-штангіст Вам більше подобається?", "Жінки штовхають ядра, займаються бодібілдингом або важкою атлетикою, чи їм теж заборонимо?", "Багато людей вже давно перебувають у культурному шоці від вашого чоловіка. І нічого", – пишуть в коментарях.

Вболівальники підтримали чоловічу художню гімнастику.Навку засудили за пост.Зазначимо, що перший турнір із художньо гімнастики серед чоловіків пройшов у травні 2019 року.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...