"Радійте, поки він ваш. Ми заберемо назад": Український боксер розповів росіянам, чий Крим

Відомий український боксер Іван Редкач (23-5-1, 18 КО), який виступає в напівсередній ваговій категорії, висловив свою позицію з приводу анексованого кримського півострова, передають Патріоти України.

Спортсмен, який живе і тренується в Лос-Анжелесі, під час прямої трансляції в Instagram відповів росіянину, який поставив питання "Чий Крим?".

"Крим ваш, ми вам дали покористуватися на короткий час. Крим український. Радійте, поки він ваш, а потім буде наш. Ви його відбудуєте, міст побудуєте, а потім ми заберемо знову. Не хвилюйтеся. Крим – це Україна. Той, хто каже, що Крим російський, – це тимчасово. Я там все своє дитинство провів, а росіяни приїжджали до нас. На курорт. Ми вам дали покористуватися, не біда. В ренту. Як в Америці квартири і будинки беруть, так і ми вам дали тимчасово", – цитує Редкача "Спорт24".

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...