Радіти життю, незважаючи на невиліковні травми: Польський футболіст з ампутованою ногою забив феноменальний гол у падінні через себе (відео)

Марцин Олексі

Футболіст-ампутант «Варти» (Познань) Марцин Олексі забив неймовірний гол у ворота «Сталі» з Жешува в матчі чемпіонату Польщі з футболу серед гравців з обмеженими можливостями, повідомляє офіційний сайт ФК «Варта», зазначають Патріоти України.

В одному з епізодів після навісу до штрафного майданчика 35-річний Олексі, використавши одну з милиць як опору, фантастичним ударом через себе вбив м'яч у сітку воріт суперника.

«Невже цей шедевр не буде номінований на премію Пушкаша за найкращий гол року?», «Це один із найкращих голів, які я коли-небудь бачив у своєму житті», «Вчора я на своїх двох спробував виконати щось подібне у недільній лізі і обидва рази промазав», — захоплюються побаченим у коментарях до відео вболівальники.

Додамо, що у матчі проти «Сталі» автор шедевра забив ще один м'яч і допоміг своїй команді розгромити суперника — 4:0, що дозволило «Варті» фінішувати у чемпіонаті країни на четвертому місці. До речі, Марцин Олексі виступає за паралімпійську збірну Польщі та на чемпіонаті світу-2022 посів з командою 13-е місце.

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...

Збільшуємо демографічну кризу? Якими будуть наслідки заборони на консульські послуги

середа, 24 квітень 2024, 15:24

Позбавлення консульських послуг українських чоловіків за кордоном призведе не до покращення мобілізації, а до масових спроб отримати громадянство інших країн. Таку думку висловив відомий український активіст, волонтер та офіцер ЗСУ Мирослав Гай, перед...