"Радий, що погодилася": Потап випустить пісню з російською співачкою (відео)

За словами Ольги Бузової, Олексій Потапенко вмовляв її більше тижня.

39-річний Олексій Потапенко, відомий як Потап, повідомив в Instastories, що скоро представить пісню з росіянкою, інформують Патріоти України.

Російська співачка Ольга Бузова погодилася записати спільну пісню і знятися в кліпі Потапа та гурту Mozgi. За словами росіянки, Потапенко вмовляв її більше тижня. В Instastories артистка повідомила, що згодна на колаборацію з Mozgi.

"Я поважаю творчість Олексія, обожнюю творчість Насті і хочу познайомитися з Mozgi. Потап, я говорю "так", - сказала Бузова. Потап теж радий тому, що росіянка погодилася. Продюсер сказав, що трек вони напишуть разом, а також подякував шанувальникам за допомогу. "Бузова і Mozgi - цьому дуету бути", - наголосив артист.

Напередодні Олексій Потапенко запропонував Бузовій співпрацю. У короткому відеозверненні, опублікованому в Instagram, Потап звернувся до підписників і попросив якомога більше відмічати співачку в коментарях.

"Передайте Ользі Бузовій "привіт". Будь ласка, знайдіть її в Instagram, TikTok, Youtube і напишіть: "Як тобі фіт?", - сказав лідер гурту Mozgi.

Ворогу бракує сил: Мешканців Маріуполя вербують на війну проти України

вівторок, 30 квітень 2024, 1:45

В окупованому Маріуполі російські силовики просто на вулицях агітують людей вступати до лав військ РФ. Поліцейські та військові окупаційної армії зупиняють автівки та пропонують одразу на місці підписати контракт, передають Патріоти України. . Про це ...

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...