"Рай" для російських мародерів, гвалтівників та вбивць: Мешканка Станиці Луганської розповіла про ситуацію в "сірій" зоні

У 2016 році влада адміністрації зустрічалися з місцевими патріотичними силами та питала їхню думку, проте зараз це відбулося швидко. Людей просто поставили перед фактом.

У Станиці Луганській у липні 2019 року провели розведення військ за наказом Президента України. Проте понад 100 будинків на Донбасі потрапили у так звану сіру зону, куди навіть не завжди їдуть "швидкі". Про це розповіла мешканка Станиці Луганської Наталя Журбенко, передають Патріоти України.

Що відбувається в Станиці Луганській?

За словами мешканці Станиці Луганської, 74 будинки відійшли в так звану сіру зону. Поліція контролює цю територію лише вночі. "Сіра зона ніким не контролюється. Поліція поруч проходить, але якщо ти зайдеш в сіру зону і з тобою щось станеться – ніхто не зможе допомогти тобі (мається на увазі ні поліція, ні швидка медична допомога, – ред.)", – сказала жінка.

Як налаштовані люди в Станиці Луганській?

Наталя Журбенко розповіла, що в людей різні настрої. "Розумієте, все залежить від того, де перебувають їхні діти: якщо діти з того боку (йдеться про окуповану територію, – ред.), то вони чекають наших хлопців, а якщо вони за Україну – то дуже нервують", – наголосила жінка.

Мешканка Станиці Луганської додала, що у 2016 році влада адміністрації зустрічалися з місцевими патріотичними силами та питали їхньої думки, проте зараз це відбулося швидко, ні з ким не обговорюючи нічого. Людей просто поставили перед фактом.

"Повної тиші немає, нещодавно прилітала 82-га міна в район Депо. Кажуть, що летить по позиціях військових, але ж вони теж люди", – відповіла Наталя Журбенко.

Як пройшов автопробіг проти розведення військ?

"На акцію автопробігу в Станиці Луганській приїхало близько 30 автомобілів – це всі мешканці Луганщини, лише один бус був з представниками Києва і Полтави. Місцеві також прийшли, адже вони більше всього хвилюються, для них гарантією є лише ЗСУ, бо поліція нічого не зробить", – підсумувала жінка.

Джерело: 24 канал

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...