Райцентром Сумщини гуляють косулі (відео)

Лісова гостя почувалася у Глухові не дуже затишно. Особливо на центральній вулиці.

Містянам вдалося зафіксувати прогулянку лісової гості у м. Глухів, що на Сумщині. Молода косуля бігала вулицями міста. Чому вона опинилася у центрі людного міста наразі невідомо. Про це повідомляє Телекомпанія СТС, передають Патріоти України.

Яким чином тварина опинилася в місті, залишається тільки здогадуватись. Свідки повідомляють, що налякана міською метушнею дика коза щосили бігла вперед, а, повернувши на тротуар, вдарилася головою об огорожу.

Це вже не перший випадок, коли лісові мешканці опинялися у містах. Так, кілька років тому на Волині місцевий житель вигодував дитинча косулі, яке знайшов неподалік, у себе вдома.

В Україну прийде антициклон Thomas: Синоптик розповіла, де чекати заморозків

середа, 8 травень 2024, 18:28

Погода в Україні завтра, 9 травня, визначатиметься антициклоном Thomas. Тому вона матиме свої особливості. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook. "Західний антициклон на ім'я Thomas - масштабна облас...

Через тромбоз? AstraZeneca вилучає вакцину проти Covid-19 в усьому світі

середа, 8 травень 2024, 17:56

Компанія AstraZeneca ініціює вилучення своєї вакцини проти коронавірусу в усьому світі. Про це повідомляє Reuters. . «Оскільки було розроблено кілька варіантів вакцин проти Covid-19, з’явився надлишок доступних оновлених вакцин», – заявили у компанії, ...