Ракетний обстріл Києва 29 грудня: Донька і мати загинули разом, дівчина днями вийшла заміж за військового

Вікторія із мамою Людмилою

29 грудня 2023 року внаслідок російського удару по Києву загинула 27-річна футболістка Вікторія Котлярова та її мама Людмила. Про це повідомляє Texty.org.ua.

Зазначається, що рідні жінки загинули разом на роботі. 23 грудня Вікторія одружилася, у січні їй мало виповнитися 28 років.

Вікторія (у дівоцтві Чорновіл) навчалася у школі-інтернаті у Чернігові. Тут і почалася її спортивна кар'єра.

Вона виступала за чернігівський "Спартак", а вже потім поїхала до столиці, виступала київському "Атекс" та уманському "Ятрань-Берестівець".

Вікторія грала на позиції воротаря. Студентська подруга Вікторії Лідія Ошовська розповіла, що Віка залишила спорт, бо жіночий футбол в Україні – не дуже прибуткова справа. Їздила на заробітки у Польщу.

"Вона жила з мамою, яка працювала на заводі у Святошинському районі, саме нещодавно і її забрала працювати до себе. Про роботу свою не говорила. Там удвох вони і загинули", - зазначила Лідія.

Маму Вікторії поховали у місті Тальне на Черкащині, звідки вони родом. Щодо Вікторії ще триває експертиза ДНК. Тіл багато, вони сильно понівечені, неможливо впізнати.

Вікторія вийшла заміж 23 грудня, за кілька днів до ракетного обстрілу, що обірвав її життя. Її чоловік – Андрій Котляров з Києва, нині військовослужбовець.

Сенсаційна знахідка на Київщині: Археологи виявили у Білогородці артефакт козацької доби, котрий музефікують для відвідин туристів

неділя, 8 вересень 2024, 6:50

Це село на околиці Києва в княжі часи було значним політичним і ремісничім центром, сліди колишньої значущості зберігала ще і 17 століття. Археологи Інституту археології НАН України знайшли унікальний артефакт у селі Білогородка на Київщині. Про це пов...

У Боярці декомунізували пам'ятник Павці Корчагіну (відео)

неділя, 8 вересень 2024, 6:20

Найбільш відома споруда містечка під Києвом, котра символізувала відомого на весь комуністичний світ героя автобіографічної книги Миколи Островського, поїхав у заслання. Відтепер пам'ятник знаходитиметься у Музеї монументального мистецтва тоталітарної ...