Ракетний удар окупантів 14 січня: Тренер витяг 10-річного підопічного з будинку у Дніпрі (фото)

Ворог завдав страшного ракетного удару по багатоповерхівці у Дніпрі. Із зруйнованого будинку місцевий тренер врятував 10-річного хлопчика. Свого підопічного врятував тренер із хортингу Юрій Васецький. У той момент чоловік був неподалік від місця удару і дістав з-під завалів Ростислава, повідомляють Патріоти України.

Як тренер витяг підопічного з будинку у Дніпрі

В ефірі телеканалу "Київ" Васецький розповів, що 14 січня він перебував метрів за 200 від того місця, куди влучила ракета. Тоді він згадав, що у зруйнованому будинку жив його підопічний.

"Ми не бачили, як прилетіла ракета, ми вже почули вибух. У Дніпрі житловий масив "Перемога" – це спальний район. Тут немає жодних об'єктів інфраструктури чи військових об'єктів, це лише спальний район. У цьому масиві є лише школи, сади та будинки, де мешкають діти", – зазначив Васецький.

Як виявилось, мама врятованого хлопчика працює реаніматологом у дитячій лікарні та виховує сина одна.

"Я миттєво зреагував. Подзвонив Надії, вона сказала, що працює, а вдома Ростислав сам", – розповів тренер. У такий спосіб, знаючи, де живе сім’я, чоловік за допомогою інших людей піднявся на 3-й поверх та спустив Ростислава вниз.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...