"Ракети запускають бендери із заходу України": Прихильниця УПЦ МП видала феєричну промову про причини війни і розлютила мережу

Фанати УПЦ МП продовжують безцеремонно зізнаватися на камеру в любові до держави-терориста Росії. Парафіяни московської церкви під копірку повторюють наративи кремлівської пропаганди та заперечують провину РФ у розв'язуванні війни проти України, передають Патріоти України.

Більше того, одна із шанувальниць УПЦ МП видала, що Україна нібито сама себе обстрілює ракетами. Фрагмент інтерв'ю 5 каналу з парафіянкою московської церкви опубліковано в Telegram-каналах.

Жінка на початку заявила, що українці та росіяни це нібито "один народ". Після цього у звичній для кремлівської пропаганди риториці вона почала звинувачувати Америку у війні, яку проти нашої країни розв'язала Росія.

Апогеєм неадекватної промови фанатки УПЦ МП стала заява про ракети, які нібито летять не з Росії, а з самої України.

"Ми всі пов'язані, українці та російські, ми всі пов'язані. Америка почала (війну, – ред.), посварила нас з Росією, так, так…А ракетами хто бомбить? Хто дає нам зброю, а? Бендери! Західна Україна!", – видала фанатка московської церкви.

Не дивно, що така неадекватна промова фанатки УПЦ МП викликала бурхливу реакцію в мережі. Українці обурилися, що затята прихильниця держави-терориста РФ досі живе в нашій країні і не їде геть. Також багато хто зазначив, що за заперечення російської агресії таких людей потрібно притягувати до відповідальності.

"Без проблем, друже": Ф'юрі після бою запропонував Усику провести спільну відпустку із сім'ями в Україні (відео)

неділя, 19 травень 2024, 20:30

Британський боксер Тайсон Ф'юрі, який у ніч на 19 травня програв бій за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі Олександрові Усику, запропонував українцю провести спільну відпустку із сім'ями в Україні й Великобританії. Відеозапис спілкува...

Родичів можуть шукати тижнями: У Канаді через дорожнечу поховання різко зросла кількість "непотрібних трупів"

неділя, 19 травень 2024, 19:43

У Канаді сталося "різке зростання" кількості покійних, яких ніхто не забирає з моргів. Про це йдеться в матеріалі Reuters, який опублікували 18 травня, передають Патріоти України. Тільки в самій густонаселеній канадській провінції Онтаріо, за даними її...