Рахунок 7:0 на користь Одеси: Братчук розповів, як ППО закриває узбережжя Чорного моря

Спікер Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук розповів про роботу систем протиповітряної оборони у регіоні. За його словами, лише 30 квітня було збито сім ворожих ракет, що врятувало міську інфраструктуру, а головне - людські життя, передають Патріоти України.

Про це він заявив у коментарі журналістам у телемарафоні UA Разом. Братчук зазначив, що наразі одеським військовим відомо, які саме снаряди використовує Росія проти чорноморського регіону.

"Хочу зазначити, що відомо, звідки стріляли та звідки прилетіли ці крилаті ракети до Одеси, зокрема це територія тимчасово окупованого Криму. Це БРК "Бастіон", ракети типу "Онікс", – зауважив Братчук. Він сказав, що саме таке озброєння російська армія використала під час воєнної кампанії у Сирії.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...