Раміна Есхакзай різко відповіла, чому не хоче брати інтерв'ю в Євгена Клопотенка

Інтерв'юерка Раміна Есхакзай різко висловилася у бік українського кулінара Євгена Клопотенка, передають Патріоти України.

Блогерка поцікавилася у своїх підписників, з якими українськими діячами вони б хотіли побачити інтерв'ю. Хтось з користувачів запропонував Раміні запросити на інтерв'ю кухара, на що вона відреагувала негативно. У сторіз в Instagram Раміна назвала його лицеміром.

"Обов'язково! Біжу вже, волосся назад. Звичайний лицемір", - написала Есхакзай.

До своєї відповіді журналістка додала скріншот однієї з публікацій Євгена, в якій він принизив її за інтерв'ю з ексрадником президента Олексієм Арестовичем, російським юристом Марком Фейгіним та співачкою Світланою Лободою з підписом "Еволюція какая разніца діяльності Раміни".

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...