Раміна Есхакзай зі сльозами на очах зізналася, чого вона боїться найбільше

Українська інтерв'юерка Раміна Есхакзай під час повномасштабного вторгнення знімає багато матеріалу на військову тематику, повідомляють Патріоти України.

За цей час журналістка встигла побувати у гарячих точках та навіть потрапила під обстріл у Бахмуті. В такі моменти, за словами Раміни, вона дуже боїться за своє життя. "Я боюся померти. Боюся поїхати в якусь поїздку і померти. Але їду. Перед поїздкою складно, страшно, раптом щось трапиться", - зі сльозами на очах розповіла Есхакзай в інтерв'ю Маші Єфросиніній.

Попри свій страх, за словами Раміни, вона все одно погоджується знімати такі складні проєкти, адже відчуває свою відповідальність показувати правду під час війни.

"Я не можу відмовити нашим військовим. Вони хочуть розсказати інформацію, що вони переживають. Волонтери хочуть показати свою діяльність. Я їду на Донбас, щоб показати життя. Щоб люди знати, що війна триває, донатили. А якщо не показувати який контент з вибухами.... Гинуть такі люди, найкращі, професіонали. Але я не можу не поїхати", - зізналася Раміна.

Бронювання від мобілізації подовжено для ще однієї категорії військовозобов'язаних: Що варто знати

понеділок, 6 травень 2024, 13:22

Кабінет міністрів подовжив на місяць термін дії відстрочки від призову для працівників "Укрзалізниці". Про це йдеться в постанові уряду № 492 від 3 травня "Деякі питання бронювання військовозобов’язаних працівників залізничного транспорту", передають ...

Кабмін внесе зміни в правила перетину кордону через новий закон про мобілізацію: Кого зачепить

понеділок, 6 травень 2024, 12:50

У зв'язку з новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня 2024 року, Кабінет міністрів внесе зміни до правил перетину кордону. Зокрема, вони стосуватимуться осіб, які мають право на відстрочку. Про це 6 травня повідомив речник...