Помер скандальний протоієрей РПЦ Смірнов, який раніше хворів на коронавірус (фото)

У Росії 21 жовтня помер протоієрей Російської православної церкви Дмитро Смірнов, який здобув собі скандальну славу. Його смерть підтвердив у своєму Telegram-каналі прес-секретар Синодального відділу РПЦ із церковної благодійності та соціального служіння Василь Рулінський. Смірнову було 69 років, передають Патріоти України.

"Стало відомо про смерть отця Димитрія Смірнова. Владика Пантелеймон в Южно-Сахалінську звершив панахиду за новопреставленим отцем Димитрієм", – написав Рулінський. Нагадаємо, що Смірнов був почесним головою Патріаршої комісії з питань сім'ї, захисту материнства і дитинства.

Російські ЗМІ повідомляли, що ще у травні він серйозно перехворів на коронавірус і потребував тривалої реабілітації, яка повинна була закінчитися восени. У вересні Смірнов був госпіталізований в НДІ імені Скліфосовського. Однак причина смерті російського священика поки не відома.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...