Раніше міг отримувати 50-70 тисяч грн за день: Цимбалюк розсекретив свої гонорари та зізнався, скільки грошей йому потрібно на місяць для комфортного життя

Популярний актор Тарас Цимбалюк, який зізнався, що отримав повістку у військкомат, в інтерв'ю Славі Дьоміну розповів, яка сьогодні ситуація зі зйомками в кіно в Україні та зазначив, що заходив в один кадр з акторами з РФ через гроші, передають Патріоти України.

"Зараз знімається 3−4 проєкти, до повномасштабного вторгнення було 50. Багато продакшинів відчули, що можуть навесні-літом почати знімати. Телефонують, хтось мене бронює. У 90% проєктах, в яких я знявся, це все практично чисто за гроші", — зазначив Тарас.

Актор розсекретив свій гонорар до початку повномасштабної війни: «Від 15 до 50−70 тисяч гривень за один знімальний день». Цимбалюк розповів, що місяць тому оформив розлучення з другою дружиною Тіною Антоненко. Наразі актор зустрічається з бізнесвумен Світланою Готочкіною.

«Мої стосунки зі Світланою перевершили усі очікування від майбутніх стосунків. І я хочу це все вберегти. Зараз є комплекси, пов’язані з відсутністю професії, грошей, у тій кількості до якої звик. Я люблю бути впевненим у своєму майбутньому, щось планувати. Зараз не знаєш, що буде за пів року», — додав актор.

Дьомін уточнив, скільки грошей потрібно Тарасові на місяць для комфортного життя. «Наразі потреби мінімальні. На місяць потрібно 50−70 тисяч гривень. До війни не було страху вискочити за якийсь бюджет. Зараз потрібно планувати, це якось розхитує чоловічий стрижень», — сказав Цимбалюк.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...