Раніше вбив тещу: Одесит систематично ґвалтував дружину й двох дочок

В Одесі судитимуть чоловіка, який систематично ґвалтував дружину й двох дочок. Як повідомили у прес-службі Одеської обласної прокуратури, до суду направлено обвинувальний акт стосовно 48-річного жителя Суворовського району міста, передають Патріоти України.

Одеситу закидають загрозу вбивством, заподіяння тілесних ушкоджень, зґвалтування своїх родичок – подружжя та спільних дочок, одна з яких – неповнолітня (ч.ч. 2, 3, 4 ст. 152, ч. 1 ст. 129, ч. 1 ст. 122, ст. 386 КК України).

Слідством встановлено, що протягом 2015-2021 років зловмисник ґвалтував та бив свою дружину та дочок, а також погрожував, що вб'є їх.У відомстві додали, що погрози вбивством постраждалі сприйняли реально, оскільки чоловік вже відбував покарання за вбивство тещі, яку забив до смерті.

На даний час за клопотанням прокуратури обвинувачений перебуває під вартою. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв УНІАН, у лютому в Одесі затримано чоловіка, який систематично ґвалтував дружину і двох своїх дочок. Про знущання над сім'єю в правоохоронні органи повідомили сторонні люди. Жертви насильства настільки були залякані неодноразово судимим за тяжкі злочини правопорушником (за вбивство і грабіж), що мовчали про знущання кілька років.

За даними поліції, старшу дочку він вперше згвалтував, коли їй було 16 років, а молодшу – в 13-річному віці. У момент затримання підозрюваного молодшій дівчинці було 15 років. За словами дочок, вони не наважувалися розповісти про те, що відбувається своєї матері, тому що дуже боялися батька. Одна з потерпілих хотіла вчинити самогубство.

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...