"Раніше виступали краще": Випуск "Вечірнього кварталу" без Зеленського викликав суперечки в мережі (відео)

У мережі з'явився повний випуск нового "Вечірнього кварталу". Так, вперше на сцену в Одесі вийшов Юрій Великий, який пародіював президента України Володимира Зеленського. Відео опублікували в День Незалежності України, повідомляють Патріоти України.

Шоу без Зеленського викликало суперечки в мережі. Багато шанувальників Кварталу зазначили, що колишнього коміка дуже не вистачає.


"Без Зеленського тепер зовсім не те, не цікаво", "Думаю мене зараз затопчуть, але останнім часом гумор Кварталу вдається все гірше і гірше", "Дуже хрипучий голос у нового Зеленського. Неможливо слухати", "Зеленський незамінний, але хлопець цей намагався, молодець", - пишуть шанувальники шоу.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...