Ранок для місцевих жителів розпочався із жахів: У Кременчуці шкуродер розкидав вулицею мертвих собак (фото 16+)

У місті Кременчук на Полтавщині місцеві мешканці виявили на вулицях страшну знахідку – шкури вбитих собак. Місцеві мешканці скаржаться на шкуродера, який безперешкодно ходить міськими вулицями та вбиває тварин. Адже раніше люди вже бачили трупи тварин та їх рештки. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на місцевий ЗМІ "Кременчуцький ТелеграфЪ".

Відомо, що першим на трупи собак у п'ятницю, 19 листопада, натрапив чоловік. Він о 7:00 проходив повз смітник по вулиці Героїв Бресту. Саме там лежала свіжа собача шкура. Містянин зателефонував до поліції й на місце інциденту виїхала слідчо-оперативна група.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 299 КК України. Це – стаття, котра передбачає покарання за жорстоке поводження з тваринами.


Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...