"Раньше работали охранниками в АТБ, а теперь убийцы и мародеры": Донеччани відверто розповіли, що думають про найманців "ДНР"

Жителі тимчасово непідконтрольних українському уряду територій Донецької області розповіли, як ставляться до представників незаконних збройних формувань. Про це донеччани пишуть в соціальних мережах у відповідь на заклики «йти воювати, якщо щось не подобається», передають Патріоти України.

За їхніми словами, немає ніякого толку «служити». «А толку служить, с этих служивых клоунов ржут все, они охранниками в АТБ работали да лопаты подпирали на стройках, как один. Все работы хороши, но умных там нет», — пишуть місцеві.

За їх словами, в ОРДО в війну «уплутують» навіть дітей. «Тупо швыряют в нищую бесперспективную яму с возможностью помереть ни за что», — зазначив один із коментаторів.

За словами донеччан, в ОРДО до 2030 року все зміниться. «Пусть все идет своим ходом. Это естественный отбор, как в 90х, кто куда уедет, кто в бандиты податься на блатную романтику, а кто так и будит лямку на предприятии тянуть. Пройдут года и посмотрим что из этого получится. К 2030 году будет уже все по другому, многого не будет, про многое забудут», — зазначив інший користувач.

При цьому членів НЗФ донеччани називають «бандитами, вбивцями, мародерами». «Превратили 30% Донецкой и Луганской областей Украины в нищую, разграбленную, бесправную, бесперспективную, разоренную помойку дешмазной рабочей силы, сидящую под вечным ночным домашним арестом, с отсутствием каких либо прав, подвалами, блокпостами, нищетой и разрухой», — пишуть коментатори.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.