"Рапан Крокодилов". Юрій Великий насмішив пародією на "дон-дон Кадирова", як той звертається до Пригожина (відео)

Зірка "95 кварталу" Юрій Великий насмішив новою пародією. Цього разу гуморист спародіював Рамзана Кадирова та його звернення до Євгена Пригожина.

"Після того як Євген Пригожин заявив, що збирається вийти з Бахмута, йому терміново на допомогу пообіцяв прийти голова "тіктоківських" формувань Кадиров. Зокрема, він записав кілька відеозвернень до Пригожина, в яких заявив, що готовий його там підмінити. Але при цьому не забув поскаржитися на те, що Пригожин залишив йому найважчу ділянку. Ну що ж, побачимо, коли приїдуть його тіктокери і чи приїдуть взагалі?", — прокоментував нову пародію Великий.

У ролику гуморист в образі "дон-дон Кадирова" називає себе "Рапаном Крокодиловим" і обіцяє "якомога повільніше" їхати на допомогу Пригожину.

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...

50 років просував "руській мір" в Києві: Режисер-зрадник отримав посаду у Москві

неділя, 19 травень 2024, 2:35

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, став викладачем в Російському інституті театрального мист...