Раптово перестала дихати: У Польщі померла 12-річна дівчинка з України

У Польщі раптово померла 12-річна дівчинка з України. Дитина знепритомніла і не дихала. Про це повідомляє видання in Poland, передають Патріоти України.

За даними ЗМІ, трагедія сталася в Устці Поморського воєводства вдень 7 березня. Попередньо відомо, що громадянка України знепритомніла й перестала дихати.

Матір дитини розповіла, що все сталося вдома. На той момент жінка також була вдома і одразу викликала "швидку."

Медики, які приїхали, почали серцево-легеневу реанімацію. Згодом їм на допомогу прийшли пожежники, які привезли кисень, бо в машині "швидкої" його було замало Лікарі реанімували дитину понад годину. На жаль, їхні старання не мали успіху.

Причину раптової смерті дівчинки з'ясовує прокуратура. Слідчі призначили розтин. Матері дівчинки надали україномовного психолога.


Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...