"Раптово пішла кров": У Києві дитина померла в страшних муках на прийомі у лікаря (відео)

У Києві прямо на прийомі у лікаря загинув дворічний хлопчик, батьки якого в страшній трагедії звинувачують медиків. Журналісти розповідають, що дитина померла під час проведення гастроскопії, передають Патріоти України.

За словами матері загиблого Максима, її син ще у вівторок ввечері грав зі старшою сестрою. "Вони стрибали на ліжку. В руках у нього була лялька, від якої відірвав ногу. Він цю ногу гриз і, коли зістрибнув з ліжка на подушки, мабуть, поперхнувся цією ногою", - говорітеля Мигович.

Батьки відразу почали перевіряти горло, а через якийсь час дитину почало нудити. Максима госпіталізували в дитячу лікарню, де йому призначили гастроскопію. Під час першої процедури лікар сказав, що нічого в шлунку дитини не бачить, а тому призначив повторну процедуру.

"Потім вставив вдруге. Він, коли діставав зонд і шайбу, то пішла кров. Розпухла шия, посинів", - говорить журналістам батько загиблого Юрій Мигович.

Експертиза показала, що смерть дитини настала через розрив глотки і стравоходу. Керівництво відділення ситуацію не коментує. Тут кажуть, що у них немає висновку. За словами адвоката сім'ї, якщо лікарську помилку все-таки доведуть, то медика, який робив гастроскопію, можуть засудити на термін до п'яти років.

"Для того, щоб задокументувати правильно всі дії і потім мати можливість довести непрофесійну діяльність, потрібна в першу чергу заява про вчинення кримінального правопорушення", - розповів адвокат Опанас Карлін.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...