Раптово стало зле: Олегу Виннику на шоу "Маска" знадобилася допомога медиків

На одному з українських телеканалів не так давно стартувало шоу “Маска”, повідомляють Патріоти України.

У проєкті учасники приховують свої обличчя за масками. Детективи шоу повинні розкрити особистість учасника. Так, популярний співак Олег Винник переховувався під маскою Буйвола. За словами артиста, йому було нелегко під час зйомок, адже тільки головний убір важив приблизно 10 кілограмів.

Як розповів співак каналу “Україна”, перед зйомками його попередили, що в костюмі буде непросто і попросили відпочити перед виступом. “Коли я переглядав шоу в інших країнах, вже чув про це, але думав, що перебільшують, і все потрібно ділити на три. Але коли мені допомогли одягнутися, зрозумів, що це набагато складніше, ніж я міг уявити”, – розповів артист.

Перед виходом на сцену для зняття маски, Виннику знадобилася допомога медика. Через навантаження корінці нервових закінчень в області попереку защемилися. У костюмі було важко тримати поставу. Довелося використовувати протинабрякові і знеболюючі препарати. Таким чином, за словами медика, Олегу вдалося поліпшити стан. Через півгодини співак повернувся на майданчик, і зйомки відновилися.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...