Раптово вибігла на дорогу: На Львівщині у ДТП з коровою загинув водій легковика

У Львівському районі внаслідок наїзду на корову водій легковика загинув, а двоє його пасажирів травмувались. Про це розповіли в поліції Львівщини, передає "Еспресо.Захід", передають Патріоти України.

Правоохоронці розповіли, що ДТП сталася сьогодні, 30 вересня, о 06:50 на автодорозі "Шептицький - Белз - Угнів - Рава-Руська" поблизу села Річки Львівського району.

Водій автомобіля Volkswagen Passat, 46-річний мешканець Львівського району, наїхав на корову, яка раптово вибігла з лісу на проїжджу частину.

Від отриманих у ДТП травм водій легковика загинув на місці події. Його пасажирів, двох мешканців Львівського району віком 18 і 19 років, відвезли до лікарні.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішується питання правової кваліфікації події.

Чоловік з'їв гриби для того, щоб "психологічно розслабитися" й втратив статевий орган

понеділок, 30 вересень 2024, 22:04

В Австрії чоловік ампутував власний пеніс сокирою після того, як прийняв велику дозу психоделічних грибів. Про це повідомляє New York Post, передають Патріоти України. На щастя, лікарі змогли пришити відрізаний орган. Шокувальна історія пацієнта є перш...

Дональд Фредович може звинувачувати гаїтян: У Лас-Вегасі встановили 13-метрову статую оголеного Трампа (відео)

понеділок, 30 вересень 2024, 21:43

У Лас-Вегасі США 28 вересня встановили 13-метрову статую оголеного кандидата у президента США Дональда Трампа. Про це повідомило американське онлайн-видання The Wrap, передають Патріоти України. Статуя виготовилена з арматури, вкритої пінопластом, й ва...