"Рашо-гастробайтери": Окупанти на Херсонщині наймаються до місцевих збирати полуницю (фото)

На Херсонщині окупанти потерпають від браку логістичного забезпечення, а тому, щоб хоч якось вижити, приходять до місцевих жителів і намагаються найнятися до них на роботу. Про це повідомляє ОК "Південь", передають Патріоти України.

Зазначається, що військовики славнозвісної так званої "другої армії світу" готові групами складати зброю купами і збирати полуницю. Свою роботу вони оцінюють лише в 50 гривень (не рублів) за годину. "Так і вивчають різницю між полуницею, паляницею і окупацією… Місцеві відмічають, що рашо-гастробайтери поводяться нормально, працюють добре", - йдеться в повідомленні.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...