Расія пабєділа, слава люцифєру": На Київщині чоловік викинуся з 9-го поверху з дивним "лозунгом"

У місті Обухів Київської області у понеділок, 24 квітня, з вікна багатоповерхівки випав чоловік та загинув. Очевидці стверджують, що перед смертю він кричав, що "Росія перемогла". Про це пишуть у спільноті "Підслухано Обухів" та підтвердили у поліції Київщини, передають Патріоти України.

"На Піщаній якийсь чоловік зранку кричав "Расія пабєділа, слава люцифєру", а потім викинувся з 9 поверху", - йдеться у повідомленні в соцмережах. У поліції Київщини повідомили, що 40-річний місцевий житель вчинив самогубство. Обставини події встановлюються.

"До Обухівського управління поліції Київщини надійшло повідомлення від очевидців — чоловік вистрибнув з вікна 9 поверху. Від отриманих травм 40–річний житель міста Обухів помер до приїзду медиків", - повідомили правоохоронці.

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...

За стрілянину біля ресторану в Гельсінкі: У Фінляндії затримали депутата

субота, 27 квітень 2024, 21:59

У Фінляндії затримали депутата від партії Істинних фінів Тімо Ворнанена за стрілянину біля ресторану в центрі Гельсінкі. Видання YLE повідомляє, що у пресрелізі поліції про інцидент не згадується ім'я депутата, але інформація збігається з раніше відоми...